Inhoud van de e-learning

In deze e-learning ontdek je 8 thema's waarmee je veilig gedrag kunt stimuleren binnen je organisatie. Zodat je - na ongeveer 3 uur - precies weet hoe gedragsbeïnvloeding werkt en hoe je het in kunt zetten om jouw werkplek veiliger te maken en ongevallen te voorkomen. Klik hieronder op de verschillende delen om erachter te komen waar de training precies uit bestaat.

Video's, opdrachten en eindtoets

 • 16 korte video's (2-5 min), waarin je uitleg krijgt hoe je veilig gedrag kunt stimuleren

 • 3 beknopte (praktijk)opdrachten om te oefenen met de opgedane kennis

 • 10 toetsvragen om te toetsen of de kennis is overgebracht met een persoonlijk certificaat als resultaat

Voordelen van e-learning

 • Gemak

  Deze e-learning is op ieder moment, op iedere locatie en ieder device te volgen. Zo kan iedereen de informatie op zijn eigen tempo tot zich nemen.

 • Interactie

  Dit is een interactieve e-learning met video's, opdrachten en een eindtoets. Zo blijft leren leuk en zorg je dat de gewenste resultaten behaald worden.

 • Blended learning

  Deze training is ook heel goed te combineren met 'live' trainingen of andere trainingsvormen, waardoor het leereffect nog langer behouden blijft.

Trainer

Ilse Jansen

Vanuit mijn expertise als veiligheidskundige help ik bedrijven met het creëren van een gezonde en veilige werkplek! De leidinggevenden hebben hierbij een cruciale rol als het gaat om het stimuleren van veilig gedrag, want zij hebben zoveel invloed op hun team. Door de kennis over gedragsbeïnvloeding op een hele praktische manier over te brengen, zetten we hiermee een hele goede basis neer om teams veilig te laten werken.

Tarief

Voor deze e-learning betaal je €150,- (excl. BTW). Bestel deze direct via onderstaande button.

FAQ

 • Moet ik direct betalen of krijg ik een factuur?

  Na het doorgeven van de bestelling ontvang je een factuur met Ideal betaallink. Gebruik hiervoor de 'bestel' button hierboven.

 • Kan ik deze e-learning ook voor meerdere collega's in een keer bestellen?

  Zeker, gebruik hiervoor de 'bestel' button hierboven. Je krijgt vervolgens een mail met een formulier waar je de gegevens van de cursisten op in kunt vullen. De cursisten krijgen op de gewenste startdatum een mail met de inloggegevens.

 • Is het mogelijk om eerst een demoversie te zien?

  Uiteraard! Klik hiervoor op de button 'gratis demoversie' hierboven. Daar kun je een inlog aanmaken en krijg je automatisch toegang tot de demoversie.

 • Is het ook mogelijk om deze e-learning aan te passen qua inhoud/taal of om de inhoud op een andere bestaande leeromgeving toe te voegen?

  Laten we samen kijken wat er wenselijk en mogelijk is. Gebruik de 'contact' button bovenaan de pagina of stuur een mail naar info@desafetycoach.nl.